Какво представлява Govori s men?

Govori s men е платформа за онлайн консултации при тревожност, трудности в адаптацията, леки депресивни състояния. Ако се нуждаете от разбиране, подкрепа, помощ за разрешаване на конфликти и конкретни проблеми, изберете план за онлайн консултации .

Аз съм Деница Калчева – магистър психолог и консултант по позитивна психотерапия и създател на платформата. Готова съм да помогна, независимо в коя точка на света се намирате и по кое време на денонощието имате нужда от мен.

Изберете план и се възползвайте от онлайн консултациите , за да си върнете спокойствието и самочувствието.

Как ще ми помогнат онлайн консултациите?

Колкото по-бързо получите помощ от специалист, толкова по-скоро и по-лесно ще се справите с проблема си и ще си върнете отново добрата психическа и физическа форма.

Онлайн консултациите, предлагани от Govorismen, са възможност да получите подкрепа и специализирана помощ веднага щом усетите дискомфорт и невъзможност да се справите сами.

Разговорът със сертифициран консултант по позитивна психотерапия ще ви помогне да се успокоите, да се дистанцирате от проблема, да го формулирате и решите. Така не нарушавате ежедневната си програма и не натоварвате бюджета си.

Как става плащането?

Избирате си план и натискате бутона “Говори с мен”, за да се регистрирате и да направите плащане.

Всички плащания се правят през PayPal. Услугата се активира, когато получа потвърждение за извършено плащане. Ако ви е необходима фактура, изпратете ми данни на фирмата на (мейл).

Мога ли да си получа парите обратно, ако не съм доволен от онлайн консултациите? 

Ефектът от онлайн консултациите зависи не само от моите умения като терапевт, но и от вашата готовност да работите за разрешаване на проблема си. Много често хората минават през период на отричане и съпротива при работата с консултант или терапевт. Вие може да решите да прекъснете консултациите именно в този период или като цяло да не харесате възможния начин за справяне с вашата критична ситуация. В тези случаи аз не нося отговорност за вашето решение. 

В такива случаи не нося отговорност за вашето решение и сумата за услугата не може да бъде възстановена.

Може да получите сумата за платен от вас план обратно само, ако по технически причини не можете да се възползвате от него.

Колко бързо се усеща резултатът от онлайн консултациите?

Ако някой ви даде конкретен срок, най-вероятно ще ви подведе. В зависимост от сложността на проблема ви, може да изпитате облекчение веднага – ако имате нужда най-вече от споделяне, разбиране и насоки как да разрешите конкретна критична ситуация. Възможно е да мине повече време, ако трябва да открием и формулираме състоянието ви – например причини за повишена тревожност – и след това да започнем да се справяме с него.

Резултатът от онлайн консултациите и от психотерапията зависи до голяма степен от мотивацията на клиента.

Важно е да знаете също, че при по-задълбочени състояния е най-добре да се подложите на психотерапия; онлайн консултациите няма да са достатъчни.

Какво става с регистрацията ми след като изтече платеният от мен план?

Регистрирате се еднократно и използвате една и съща регистрация всеки път, когато решите да подновите плана си за онлайн консултации. Във времето, в което не ползвате услугите на Govori s men, тя просто не е активна. Активира се след получаване на плащане.