Какво представляват онлайн консултациите

Онлайн консултациите са бърз и лесен начин да споделите тревогите си със специалист, да се успокоите и да откриете начин за справяне със ситуации, които ви се виждат критични.

Общувате през чат със сертифициран консултант по позитивна психотерапия по всяко време на денонощието и от всяка точка на света. Запазвате относителна анонимност и не се притеснявате от стигмата – „Този човек ходи на психотерапия, значи е болен!“. Просто никой не разбира, че говорите с терапевта си онлайн, освен ако вие не решите да му кажете.

Научете повече

За какви проблеми са подходящи онлайн консултациите

  • Повишена тревожност, усещане за самота и неразбиране.
  • Затруднена адаптация и преодоляване на стреса
  • Конфликти – семейни, работни, приятелски.
  • Повишено напрежение и проблеми на работното място.

При всякакви случаи, в които чувствате, че имате нужда от подкрепа, разбиране и успокоение. Аз съм на ваше разположение – дипломиран психолог и сертифициран консултант по позитивна психотерапия. С мен можете да разговаряте за всичко, което не смеете да споделите дори с близките си.

Онлайн консултациите ви помагат да структурирате проблемите, да се дистанцирате от тях и да намерите решението им.

Важно! Може да комбинирате онлайн консултации със сесии на живо или да започнем само сесии в кабинета ми, ако се окаже, че проблемът ви е по-дълбок. Дали това е така можем да установим при първоначалните си чат разговори.

Как да съм сигурен, че работя с добър специалист
Съвсем резонен въпрос. За да сте спокойни, посетете секция „За мен“ и научете повече за образованието, специализацията и уменията ми, вижте снимка на сертификатите и дипломата ми. Заставам пред вас с името и лицето си – знам, че доверието към терапевта е ключово за успеха на терапията. Вярвам, че още при първия ни чат разговор ще усетите, че сте в добри ръце.

Защо да ползвам онлайн консултации

• Имате достъп до специалист, който да ви успокои и да ви помогне по всяко време, когато ви е нужно или когато ви е удобно, и от всяка точка на света.

• Избягвате неудобството другите да разберат, че ходите на психотерапия. Вие решавате кога, с кого и дали да споделите това.

• Чувствате се по-комфортно във вашата позната среда, отколкото в кабинета на терапевта, и ви е по-лесно да споделите проблемите си.

• Получавате специализирана помощ и подкрепа, ако сте жертва на психическо и/или физическо насилие, без насилникът да разбере.

• Онлайн консултациите са по-достъпни за всеки и чисто финансово.

Мнения

В началото не бях сигурна дали има някакъв ефект цялата тази работа, но с течение на времето наистина забелязвам промяна и аз определено се чуствам по-добре.

Петя С.

Има неща които не могат да се изкажат с думи и това е едно от тях. Мога да кажа само едно – когато срещнете приятел – доверете му се.

П. П.

Здравейте, искам да споделя моята успешна история. Г-жа Калчева е изключително търпелив и светъл човек. Благодарения на нея преминах през страховете и притесненията, които постоянно ме тревожеха. Искрени благодарности и почит. Благодаря от все сърце.

Анонимен