Планове

 • Еднократна онлайн консултация
 • 60 мин./23 лв.
 • Получете подкрепа и насока как да се справите с тревожността или с конкретен проблем.
  Консултацията е подходяща и за уточняване необходима ли ви е психотерапия на място.
 • Тридневен, неограничен план
 • 3 дни/53 лв.
 • Получете подкрепа и помощ във всеки критичен за вас момент.
  В рамките на 3 дни можете да ми изпратите неограничен брой съобщения.
  Всеки ден аз съм онлайн по 5 астрономически часа – чета написаното от вас и ви отговарям.

Ако искате да започнете психотерапия , запазете си час за консултация на живо  или поръчайте еднократна онлайн консултация, за да определим от каква помощ имате нужда.

Психотерапия на живо 

При тежки травми и дълбоки депресивни състояния онлайн консултациите не са достатъчни. Необходима е поредица от срещи и задълбочена работа върху проблема със специалист, за да се постигне душевно и физическо здраве на пациента.

Психотерапевтът не предписва лекарства, той помага на пациента като използва различни практики, с които го провокира да формулира, осъзнае и разреши проблема си. В определени случаи може да се наложи и работа с друг вид специалисти – лекари например.

Научете повече

Как работи Govorismen

Изберете план и следвайте стъпките за регистрация и плащане.

Моля, отговорете на въпросите, които ви задавам по време на регистрацията. Искам да съм подготвена за първата ни онлайн среща и да съм ви максимално полезна.

Пишете ми в чат прозореца всеки ден, в рамките на избрания от вас план, във фиксиран час или когато почувствате необходимост. Аз съм онлайн за вас 5 астрономически часа дневно. Чета ви и ви отговарям.

Ако имате технически проблем, пишете на support@govorismen.com.

Отзиви от клиенти

В началото не бях сигурна дали има някакъв ефект цялата тази работа, но с течение на времето наистина забелязвам промяна и аз определено се чуствам по-добре.

Петя С.

Има неща които не могат да се изкажат с думи и това е едно от тях. Мога да кажа само едно – когато срещнете приятел – доверете му се.

П. П.

Здравейте, искам да споделя моята успешна история. Г-жа Калчева е изключително търпелив и светъл човек. Благодарения на нея преминах през страховете и притесненията, които постоянно ме тревожеха. Искрени благодарности и почит. Благодаря от все сърце.

Анонимен